SPW rekent af met Sellingen

SPW heeft de Kanaalstreek-derby tegen Sellingen gewonnen. Door deze zege zijn de Knoalsters verzekerd van een volgend seizoen in de vierde klasse. Voor Sellingen is na de 0-2 nederlaag de laatste hoop op een kampioensstunt vervlogen.

Geen adem

In de openingsfase was de thuisploeg de bovenliggende partij. SPW werd onder druk gezet en de bezoekers kregen amper tijd om op adem te komen. SPW hield echter stand en via Rodan Farrell kreeg men zelf een grote kans op een treffer. Aangever Niels Poelman was kort hierna zelf dichtbij een treffer, maar zijn kopbal ging over de lat.

Omschakeling

Toch was het SPW dat de score opende: uit een snelle omschakeling was Rodan Farrell er als de kippen bij om de bal het laatste zetje te geven. Voor Sellingen het moment om weer ten aanval te trekken, maar zowel voor als na de rust wisten de zwart-gelen het doel niet te vinden.

Farrell goudhaantje

Dat was mede te danken aan het centrale verdedigingsduo van SPW: Bastiaan Hebels en Nani Antonio gaven geen krimp en onderschepten samen met hun collega-verdedigers alle aanvallen. Waar Sellingen drukte, was het uiteindelijk SPW dat scoorde. Opnieuw was Rodan Farrell het goudhaantje voor de ploeg die de wedstrijd eindigde met twee B-junioren in het elftal.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Updates uit Spanje: Social Media #1

Behalve de informatie die we via trainer René Nijgh ontvangen, heeft de redactie van ...

De Aftrap

“De eerste trap vanuit de middencirkel bij het begin van speeltijd van een voetbalwedstrijd”. ...

Peter de Vries: “GKC gaat voor een top-3 klassering.”

Peter de Vries gaat voor een top-3 klassering met GKC en hoopt op promotie ...