Gasselternijveen legt De Treffer ’16 over de knie

Gasselternijveen heeft Kanaalstreek-genoot De Treffer ’16 een gevoelige nederlaag toegebracht. Op sportpark ‘De Hunze’ werden de Mondkers met 5-1 aan de kant gezet. Door dit resultaat is KSC kampioen geworden van de vijfde klasse F. Maar belangrijker: Gasselternijveen heeft De Treffer ’16 binnen bereik in de strijd om de tweede plaats.

Volley

Al vroeg in de wedstrijd stuurde Artor Polloshka een voorzet richting Rick Bokhorst: de aanvaller faalde niet en via een halve volley stonden de roodhemden al na drie minuten op voorsprong. De Treffer werd wakker van deze tegentreffer en trof na een kwartier spelen de lat. Gasselternijveen verdubbelde na twintig minuten spelen de marge. Een corner van Michael van Gilsbeek werd door Andi Polloshka keurig tegen de touwen geknikt. Nog voor de thee bracht Benjamin Mazeau de spanning terug in de wedstrijd door met een geweldige knal doel te treffer: 2-1.

Uitblinker Koomans

Na de hervatting maakte Wessel Koomans het verschil in de wedstrijd. De sterspeler van Gasselternijveen trof de lat, schoot een vrije bal achter de goalie van De Treffer én tikte van dichtbij een bal over de lijn. Hierdoor stond de thuisploeg met nog een kwartier te spelen met 4-1 voor.  In de slotminuut kreeg Gasselternijveen een strafschop na een handsbal van een verdediger: Frank Pals tekende vanaf de stip voor de 5-1 eindstand.