NWVV heeft de degradatiekraker tegen VV Sweel verloren. De gasten uit Zweelo wonnen met 1-7. Door de nederlaag lijkt rechtstreekse degradatie naar de vijfde klasse onafwendbaar.

tekst: v.v. NWVV

Binnenkant paal

NWVV keek zaterdagmiddag al snel tegen een 0-1 achterstand aan. Na amper twee minuten spelen kon Mohammed Kourkosh de bal vrij binnen knikken. Ondanks de vroege voorsprong bleef NWVV rustig. Sweel had wel een overwicht, maar toch viel de gelijkmaker. Een bekeken vrije trap van aanvoerder Mark Kok ging via de binnenkant van de paal het doel in.

Winkelhaak

Sweel bleef in het verdere verloop van de eerste helft de bovenliggende partij. Sweel scoorde na twintig minuten, maar deze goal werd afgekeurd. De bal belandde via de winkelhaak terug in het veld. Iedereen op het sportpark zag dat het een doelpunt was behalve de scheidsrechter. Vlak voor rust kwam Sweel wel op voorsprong. Rick ter Avest wist op aangeven van zijn broer Tom de 1-2 binnen te schieten.

Beul Ter Avest

Na de rust moest NWVV alles op alles zetten om de wedstrijd te kantelen en de zo belangrijke punten in eigen huis te houden. Al vlot werd het 1-3 en was het weer Rick Ter Avest die doel trof. Twee minuten later maakte Egbert Vugteveen met een prachtige kopbal de 1-4 en was het duel beslist. Rick ter Avest maakte daarna nog drie treffers: onder andere met een bekeken boogbal verschalkte Ter Avest doelman Kloppenburg. Het bracht de eindstand op 1-7.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

JVV met dubbele cijfers langs Zandpol: 12-1!

JVV scoorde er lustig op los tegen Zandpol en bereikte de dubbele cijfers.

Borger verliest ook van feller Vitesse ’63

Borger leed tegen Vitesse '63 de derde nederlaag op rij en moet nu met ...

Westerwolde ten onder bij degradant MOVV

Westerwolde speelde haar eerste competitiewedstrijd van het seizoen in Midwolda tegen het vorig seizoen ...