Na twee overwinningen op rij heeft GKC definitief afstand gedaan van de rode lantaarn in de vijfde klasse F. In de uitwedstrijd tegen SC Roswinkel werd een ruime 1-5 overwinning genoteerd: Danny Kolp was met drie treffers goud waard voor de Gasselters.

Eén man meer

GKC begon matig aan de wedstrijd: waar de ploeg vorige week veel strijd leverde en duels won, gingen de persoonlijke duels nu veelal verloren. Het stelde Roswinkel in de gelegenheid om de score te openen. Na een half uur leek GKC op gelijke hoogte te komen, maar een speler van Roswinkel belemmerde dit. Hij deed dit echter met de hand, waardoor hij het veld moest verlaten.

Twee man meer

In de tweede helft speelde GKC de overtalsituatie keurig uit. Danny Kolp maakt de 1-1, waarna het initiatief naar de geel-zwarten ging. Good old Richard Wieringh wees zijn ploeg de weg door een vrije bal tegen de touwen te schieten. Bij een 1-2 stand ging een volgende Roswinkel-speler over de schreef met een rode kaart tot gevolg. Daarmee was de strijd helemaal gestreden: via twee goals van Kolp en één van Pepping werd de eindstand op 1-5 bepaald.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

GKC wint opnieuw van JVV

JVV is dit seizoen de favoriete tegenstander van GKC gebleken. De Gasselters, die een ...

Valthermond en LSC 1890 in balans: publiek grote winnaar

Het eerste duel tussen Valthermond en LSC 1890 in de strijd om promotie naar ...