Mede door het terugtrekken van SGV kende vierdeklasser SJS een uitstekend weekend. Concurrenten leverden de tegen SGV gewonnen punten in en de wedstrijd tegen GEO werd omgezet in een 2-3 overwinning. Hierdoor vindt SJS zichzelf terug op de tweede plaats.

foto: Brigitte de Wijk

Glijdende Panneman

In de openingsfase moest doelman Rozema een aantal keren handelend optreden om een achterstand te voorkomen. SJS stelde hier weinig tegenover en mocht van geluk spreken dat het na een half uur de score opende: Wouter Panneman gleed een voorzet binnen voor de 0-1. Voor de thee verdubbelden de Knoalsters de score, toen Bryan Boels een afgeslagen bal tegen de touwen schoot.

Goudhaantje Boels

Na de thee was het GEO dat het initiatief pakte. GEO kreeg een aantal goede kansen, maar de afwerking liet te wensen over. SJS wist in de tweede helft maar één keer tot een goede aanval te komen, maar daarbij was het wel direct raak: opnieuw was Bryan Boels het goudhaantje. In de slotfase zette GEO alles op alles en toen lukte het wel. Twee treffers bezorgden SJS een paar benauwde minuten, maar uiteindelijk trok men toch de drie punten over de streep.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Verdienstelijke remise voor Onstwedder Boys

Onstwedder Boys heeft dinsdagavond verdienstelijk gelijk gespeeld tegen de nummer vijf van de ranglijst: ...

Luuk Kenter schiet Borger langs Elim

In een meer spannende dan goede pot voetbal wist Borger afgelopen zaterdag een belangrijke ...

Gieten geeft masterclass effectiviteit

Op een last te bespelen veld heeft Gieten met 5-2 gewonnen van CEC. Door deze ...