Verdienstelijke remise voor Onstwedder Boys

Onstwedder Boys heeft dinsdagavond verdienstelijk gelijk gespeeld tegen de nummer vijf van de ranglijst: Be Quick 1887. De ruststand bleek uiteindelijk ook de eindstand: 1-1. Door dit resultaat blijft Onstwedder Boys op de twaalfde plaats staan in de derde klasse C.

Hoog tempo

De bezoekers uit Haren bleken tijdens het inhaalduel de makkelijker voetballende ploeg. Dankzij een hoog baltempo kreeg Be Quick in het eerste kwartier al een aantal mogelijkheden om de score te openen. Behalve Durk Noordmans mochten ook Janko van de Berg en Gino Fokkens het zichzelf kwalijk nemen dat de brilstand op het scorebord bleef staan. Na 35 minuten, Onstwedde was toen pas één keer gevaarlijk geworden, opende Gino Fokkens de score wel.

Kruising

Nog voor het rustsignaal wisten de gastheren echter weer langszij te komen: een vrije trap van Elmar Bijl belandde via Huiges voor de voeten van Harm Visser, die met de mogelijkheid wel raad wist. Een fraaie inzet in de kruising betekende de 1-1 ruststand.

Redder Koudstaal

In het tweede bedrijf schoot Onstwedder Boys uit de startblokken en kreeg het via Gerko Scheper een uitgelezen kans op een voorsprong. Oog in oog met de doelman Van de Berg faalde Scheper echter. Na een tweede poging voor Scheper nam Be Quick het initiatief weer over. Rein Koudstaal behoedde zijn ploeg echter meerdere keren voor een achterstand en nederlaag, waardoor Onstwedder Boys een winstpuntje kon bijschrijven.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SV Mussel op de valreep langs SETA

,,De wedstrijd van het jaar” zo werd er al gesproken in de wandelgangen, voorafgaand ...

NWVV verliest van SCN

NWVV moest in de eerste bekerwedstrijd de punten aan SCN laten.

HOC verslaat concurrent EHS ’85

HOC heeft ook haar tweede wedstrijd in deze jonge competitie in winst om weten ...