Gasselternijveen vergeet te winnen van Buinerveen

Eindelijk hield Gasselternijveen ‘de nul. Voor blije gezichten zorgde het echter niet, want de roodhemden wisten zelf ook niet te scoren. In de wedstrijd tegen Buinerveen kreeg de thuisploeg voldoende kansen, maar faalde het in de afronding: 0-0.

Kansen

In het eerste bedrijf kreeg met name Wessel Koomans een aantal goede mogelijkheden op een treffer. Al in de eerste minuut schoot hij een bal recht op doelman Hoezen. Grote kansen konden na een kwartier en vlak voor rust genoteerd worden: Michael van Gilsbeek vond Hoezen op zijn weg en Artor Polloshka trof de paal.

Meer kansen

Na bijna vijftig minuten liet Buinerveen voor het eerst van zich horen, maar de kopbal verdween rakelings over het doel van Rolf Bies. Daarna was het opnieuw Gasselternijveen dat de dienst uitmaakte. Harm-Jan Dijkhuis raakte de paal, Niek Poppinga schoot maar net over en bij andere aanvallen zat er altijd wel een Buinerveens been tussen. Daardoor leed Nieveen duur puntverlies in de strijd om de tweede plaats: 0-0.