Gieterveen geeft punten weg aan Westerwolde

Gieterveen heeft zich in de thuiswedstrijd tegen Westerwolde het kaas van het brood laten eten. Nadat de groenhemden met een 3-0 voorsprong aan de thee gingen, moesten zij de punten toch aan Westerwolde laten: een Houdini-act van jewelste resulteerde in een 3-4 eindstand.

Heer en meester

Na de eerste helft gaf niemand een cent voor de kansen van Westerwolde. Gieterveen was heer en meester en Westerwolde liep voortdurend achter de feiten aan. Niets lukte en de wil om de wedstrijd winnend af te sluiten was op het veld niet zichtbaar. Door doelpunten van achtereenvolgens Dennis Smit met een mooie kopbal in de verre hoek, Niek Drent met een verdekt schot in de korte hoek en Bob Oeben middels een hoge bal in de uiterste hoek over doelman Alex Otto heen, kwamen de manschappen van trainer Jordi Nijgh op een terechte voorsprong bij rust.

Herboren

In de tweede helft een herboren Westerwolde. Vanaf de eerste minuut zette men de thuisclub voortdurend onder druk. Na tien minuten was Jeremy Hekman die beheerst de 3-1 binnen schoof. De aansluitingstreffer kwam vervolgens op de borden doordat Kevin van der Laan een strafschop benutte. Met nog een half uur op de klok rook Westerwolde bloed.

Veerkracht

Na zeventig minuten voetballen was het Merijn te Velde die doelman Lugtenborg met een harde schuiver volkomen kansloos liet. Het lukte de veerkrachtige Vlagtwedders uiteindelijk via een strafschop van Martin Boer om de voorsprong te pakken. In het restant kwam Gieterveen nog een paar keer gevaarlijk voor de goal van doelman Otto, maar in de stand kwam geen verandering meer: 3-4.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SETA met lege handen tegen VVAK

SETA heeft in een rechtstreekse ontmoeting met VVAK, concurrent in de strijd om plaats ...

Buinerveen laat GKC ontsnappen

Scherp aan een wedstrijd beginnen. Het lijkt dit seizoen de achilleshiel van GKC. Op ...

Oppermachtig Ter Apel ’96 via Sweel naar derde klasse

De sportieve hoogtepunten werden de afgelopen periode aaneengeregen bij Ter Apel ’96. Want nadat ...