Na de 4-0 thuiszege op Zwartemeerse Boys heeft HOC ook DSC ’65 met dezelfde score naar huis gestuurd. De tegen degradatie vechtende ploeg uit Dalerveen was niet opgewassen tegen de geel-zwarten, die na rust het verschil maakten. 

Uur oponthoud

De wedstrijd begon na een uur oponthoud, aangezien de aangewezen scheidsrechter afwezig was en er een vervanger werd ingevlogen vanuit Zevenhuizen. Het wachten deerde de ploeg van Jans Spiegelaar niet, want de gasten werden van het kastje naar de muur gespeeld. Dit leverde na 22 minuten de 1-0 op door aanvoerder Jan Cremers. Hierna nam HOC gas terug, wat het spel niet ten goede kwam.

Zonder gevolgen

Na de rust kwam DSC ’65 beter uit de kleedkamer en moest doelman Nieborg na 55 minuten ingrijpen in een één tegen één situatie. Dit zou de thuisploeg wakker moeten schudden, maar niets bleek minder waar. Omdat de gasten niet bij machte waren hen het vuur aan de schenen te leggen, was dit zonder gevolgen. En nadat Sander Zikken twintig minuten voor tijd de bevrijdende 2-0 scoorde, was het verzet gebroken. In de resterende minuten tilden Gerben Beek en Robin van der Laan de score naar 4-0.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Achilles 1894 wint nipt van WKE ’16

Achilles 1894 won het eerste bekerduel van WKE '16 met minimaal verschil.

Valthermond bij goede generale repetitie onderuit

Op sportpark ‘De Meent’ stond afgelopen zondag de laatste bekerwedstrijd tussen Valthermond en SVBO ...