Na de 4-0 thuiszege op Zwartemeerse Boys heeft HOC ook DSC ’65 met dezelfde score naar huis gestuurd. De tegen degradatie vechtende ploeg uit Dalerveen was niet opgewassen tegen de geel-zwarten, die na rust het verschil maakten. 

Uur oponthoud

De wedstrijd begon na een uur oponthoud, aangezien de aangewezen scheidsrechter afwezig was en er een vervanger werd ingevlogen vanuit Zevenhuizen. Het wachten deerde de ploeg van Jans Spiegelaar niet, want de gasten werden van het kastje naar de muur gespeeld. Dit leverde na 22 minuten de 1-0 op door aanvoerder Jan Cremers. Hierna nam HOC gas terug, wat het spel niet ten goede kwam.

Zonder gevolgen

Na de rust kwam DSC ’65 beter uit de kleedkamer en moest doelman Nieborg na 55 minuten ingrijpen in een één tegen één situatie. Dit zou de thuisploeg wakker moeten schudden, maar niets bleek minder waar. Omdat de gasten niet bij machte waren hen het vuur aan de schenen te leggen, was dit zonder gevolgen. En nadat Sander Zikken twintig minuten voor tijd de bevrijdende 2-0 scoorde, was het verzet gebroken. In de resterende minuten tilden Gerben Beek en Robin van der Laan de score naar 4-0.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SETA hard onderuit tegen NKVV

Het was niet eens de grootste nederlaag van SETA in het huidige seizoen, maar ...

Terug in de tijd: Loon naar werken voor Gieterveen

Gieterveen maakte een achterstand goed tegen PJC en promoveerde daardoor naar de 4e klasse.

FC Ter Apel’96 start met zege op CEC

Ter Apel maakte een achterstand goed tegen CEC en hield de drie punten in ...