SC Stadskanaal heeft ook haar vierde wedstrijd op rij niet weten te winnen. In eigen huis gingen de blauw-witten in een slechte wedstrijd met 1-2 onderuit tegen concurrent Lemelerveld. 

Boerhof scoort

Het duel tussen beide middenmoters leek af te stevenen op een doelpuntloze 0-0, maar dit liep alsnog anders. In de 75e minuut zette Robin Boerhof de Knoalsters namelijk op 1-0. Op aangeven van de niet meer okselfrisse Sten Vos kopte de jongeling de bal achter doelman Ramaker.

Last van kramp

Vos was ook degene die de gelijkmaker van Lemelerveld tot stand bracht. De flankspeler had last van kramp, maar in plaats van de bal buiten de lijnen te schieten bediende hij de geheel vrijstaande Mathias Reimerink die alleen door kon op doelman Geerlings en de 1-1 liet aantekenen.

Te kort

In de 84e minuut kwamen de bezoekers zelfs op 1-2. Slap ingrijpen stelde Robin Morrenhof in staat om de winnende treffer binnen te schieten. Stadskanaal probeerde hierna nog wel de nederlaag te voorkomen, maar de resterende tijd bleek te kort.

 

Tags:

  • Toon reacties (0)

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Westerwolde op karakter langs concurrent

Een enigszins gehavend Westerwolde won zondagmiddag in en tegen Nieuw Roden op karakter van ...

Ter Apel kan koploper Asser Boys niet verrassen

Het zo verrassend goed presterende Ter Apel ’96 is er niet in geslaagd om ...

Ook de Treffer ’16 kansloos tegen WKE

Als zoveel ploegen heeft ook De Treffer ’16 een flink aantal doelpunten moeten incasseren ...