SC Stadskanaal heeft ook haar vierde wedstrijd op rij niet weten te winnen. In eigen huis gingen de blauw-witten in een slechte wedstrijd met 1-2 onderuit tegen concurrent Lemelerveld. 

Boerhof scoort

Het duel tussen beide middenmoters leek af te stevenen op een doelpuntloze 0-0, maar dit liep alsnog anders. In de 75e minuut zette Robin Boerhof de Knoalsters namelijk op 1-0. Op aangeven van de niet meer okselfrisse Sten Vos kopte de jongeling de bal achter doelman Ramaker.

Last van kramp

Vos was ook degene die de gelijkmaker van Lemelerveld tot stand bracht. De flankspeler had last van kramp, maar in plaats van de bal buiten de lijnen te schieten bediende hij de geheel vrijstaande Mathias Reimerink die alleen door kon op doelman Geerlings en de 1-1 liet aantekenen.

Te kort

In de 84e minuut kwamen de bezoekers zelfs op 1-2. Slap ingrijpen stelde Robin Morrenhof in staat om de winnende treffer binnen te schieten. Stadskanaal probeerde hierna nog wel de nederlaag te voorkomen, maar de resterende tijd bleek te kort.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Musselkanaal en Ter Apel stellen teleur

In de derde klasse D probeert Musselkanaal de jagende horde die ‘middenmoot’ heet achter ...

Westerwolde overduidelijk de beste in spel van kat en muis

Westerwolde heeft op kinderlijk eenvoudige wijze afgerekend met Zuidlaarderveen. Op het eigen sportpark werden ...

TEVV op karakter naar winst tegen Hoogeveen

TEVV heeft puur op inzet in Tweede Exloërmond drie belangrijke punten behaald tegen concurrent ...