Onstwedder Boys heeft nog minimaal één overwinning nodig om rechtstreekse handhaving af te dwingen. In de wedstrijd tegen Niekerk gingen de oranjehemden hard onderuit: 8-2

Snelle achterstand

Na een half uur spelen stond Niekerk al met 3-0 voor, waarna Jelle de Vries iets terug deed namens de Boys. Vervolgens werd het snel daarna 4-1. Vlak voor rust scoorde Gerko Scheper het tweede doelpunt voor Onstwedder Boys en daarmee werd de ruststand bepaald op 4-2.

Gemakkelijke goals

In de tweede helft ging Niekerk door met scoren, waarbij het de gastheren niet altijd moeilijk werd gemaakt. Onstwedder Boys kwam er uiteindelijk niet meer aan te pas en moest een forse 8-2 nederlaag slikken.