Hoopvol HOC zet Witteveense Boys aan de kant

“We gaan nog twee keer volle bak en dan zien we of het genoeg is voor een plek in de nacompetitie.” Het zijn de hoopvolle woorden van HOC-trainer Jans Spiegelaar. Ondanks dat de oefenmeester in de warming-up van de wedstrijd tegen Witteveense Boys twee spelers zag uitvallen werd er gewonnen: 4-1.

Zeven keer Zikken

Vanaf de aftrap was HOC de bovenliggende partij en lieten de spelers zien dat zij zich er bewust van zijn wat er op het spel staat. Toch speelden de geel-zwarten bij vlagen slordig. Het belette Sander Zikken echter niet op opnieuw te scoren. Op aangeven van Robin van der Laan scoorde Zikken zijn zevende treffer van het seizoen. HOC kreeg echter de deksel op de neus toen Witteveense Boys vanuit het niets de gelijkmaker aantekende.

Alert

Voor de thee wist het alerte HOC opnieuw op voorsprong te komen. Via Paul Kamphuis en Zikken kwam de bal voor de voeten van Milenco Dol, die beheerst afrondde voor de 2-1. Als gezegd: HOC was alert en dat moest ook, want Witteveense Boys gokte op de omschakeling en werd daarbij een paar keer gevaarlijk.

Verzorgder

In het tweede bedrijf liet HOC zien waarom het een flink stuk boven Witteveense Boys staat. Het spel dat op de mat gelegd werd was een stuk verzorgder en er werden meerdere goede kansen afgedwongen. Via Robin van der Laan en Paul Kamphuis kwam de 4-1 eindstand uiteindelijk op het wedstrijdformulier.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onverzettelijk EEC neemt punten mee uit Eext

Al na vier minuten kwam EEC op voorsprong in de wedstrijd tegen Eext. Een ...

Foto’s: Valthermond wint van Stadskanaal

Valthermond heeft de Kanaalstreek-derby in de tweede klasse gewonnen van SC Stadskanaal. Op het ...

Nieuw Buinen herstelt tijdig van terugval

Nadat afgelopen zaterdag vrij eenvoudig van Groen Geel werd gewonnen, trad Nieuw Buinen in ...