Na nederlagen tegen HOC en WKE’16 heeft Titan de draad weer opgepakt tegen Bargeres. Donderdagavond werd de 2e plek veiliggesteld door een 3-1 overwinning op Bargeres.

Gehavend

Trainer Geert Aalderink kon geen beroep doen op Rick Hendriks, Harm-Jan Moesker en Dennis Faber. Daarnaast ontbraken Jos Smidt en Nick Katoen ook nog steeds. Desondanks begon Titan goed aan de wedstrijd  en nam vroeg de leiding. Jelmer Deuling kopte een scherp aangesneden corner van Remco Moorman hard binnen: 1-0.

Deklat

Titan trof daarna tweemaal de deklat. Eerst was het Remco Moorman die een vrije bal ineens op de lat krulde en even later raakte ook Kevin Faber de lat. Aan de andere kant kreeg ook Bargeres twee mogelijkheden maar Gilles-Jan Kalter en Leon de Labije wisten onvoldoende raad met de geboden mogelijkheid.

Gevaarlijk

In de tweede helft kreeg Titan mogelijkheden om het verschil uit te breiden via kopballen van Kevin Faber en Dennis Katoen maar zij troffen geen doel. Bargeres kreeg hoop doordat het verschil beperkt bleef tot een doelpunt. Waar Remon Poede eerst nog redding wist te brengen was het tien minuten voor tijd wel raak. Een voorzet van Jorrit Visser werd binnengekopt. Direct vanaf de aftrap werd Titan gevaarlijk. Een diepe bal van Thijs Over kwam terecht bij de diepgaande Kevin Faber maar zijn inzet werd verwerkt tot corner.

Nacompetitie

Vlak voor tijd kwam Titan toch op voorsprong door een mooie treffer van Marko Mihalj. Waar Arjan Luiten de doelman nog vond op zijn weg, kwam de bal terecht bij Marko Mihalj en hij werkte de bal met een omhaal achter de doelman. Het werd uiteindelijk nog 3-1 door een eigen treffer van Bargeres. Titan is door deze overwinning niet meer in te halen en kan zich op gaan maken voor de nacompetitie.