Alteveer verlaat laatste plaats na winst op Harkstede

Door een 0-2 overwinning op Harkstede heeft Alteveer de laatste plaats overgedragen aan Pekelder Boys. Op deze manier tankten de geel-zwarten vertrouwen richting de nacompetitie voor lijfsbehoud. Belangrijkste man deze middag was Bryan Schenkel, die twee keer trefzeker was. 

foto: archief

Twee keer Schenkel

Alteveer begon goed aan de wedstrijd en was al snel een aantal keren gevaarlijk. Dit leverde na twintig minuten de terechte voorsprong op. Een goede voorzet werd op prachtige wijze tot doelpunt gepromoveerd door Bryan Schenkel. Harkstede kreeg vervolgens de overhand, maar het was Alteveer dat de score verdubbelde door een rake penalty van wederom Schenkel.

Tactische omzetting

Na de rust was Harkstede, door een tactische omzetting, de betere ploeg en stonden de bezoekers behoorlijk onder druk. Later in de tweede helft kreeg Alteveer de grip weer wat terug, wat drie grote kansen opleverde. Echter waren deze niet besteed aan Ferdi Wortelboer en Jan-Hendrik Piening en zodoende bleef de stand ongewijzigd.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Tiental Ter Apel ’96 verslaat DVC ’59

Zondag stond voor FC Ter Apel een uitwedstrijd naar DVC’59 op het programma. Opnieuw ...

Onstwedder Boys verliest van koploper VVK

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag op Sportpark De Boskamp tegen koploper VVK uit Groningen niet ...

Blik op 2L: de wedstrijden van 11 oktober

In 'Blik op 2L' worden de clubs uit deze klasse van het zondagvoetbal gevolgd. ...