Wedstrijden die nergens meer om gaan. Je hoopt vooraf dat iedereen lekker vrijuit gaat spelen en er wat leuks van wordt gemaakt. Vaak valt het echter tegen. Een wedstrijd heeft een bepaalde spanning nodig om op gang te komen. Die spanning ontbrak bij Valthermond en Beilen. Beide teams zijn verzekerd van de nacompetitie en daar werd door de trainers al terdege rekening mee gehouden. Gevold was een gezapig potje zomeravondvoetbal waarin Beilen door een treffer van Tim Beugels aan het langste eind trok.

Weinig actie

Er gebeurde dus weinig op sportpark De Meent. Er werd genoten van het zonnetje en verder was er veel aandacht voor het duel in Rotterdam waar FC Emmen geschiedenis kon schrijven en dit dus ook deed. Voor Valthermond schoot Demy te Velde over en knalde Rick Schlimbach in het zijnet. Namens Beilen zocht Koen Hollemans het doel te hoog.

Verraste doelman

Ook na de pauze weinig opwindende momenten. Twan Lowes, vervanger van de geblesseerde Erwin Timmer, redde knap op een inzet van Alwin Hendriks. Bij de treffer van Tim Beugels zag de jonge doelman er ongelukkig uit. Lowes werd verrast door de stuit halverwege het schot. Edwin Drenth en Tom Meijers hadden de thuisploeg nog weer langszij kunnen brengen, maar misten van dichtbij.

Wedstrijd van niks

“Het zat er vandaag geen moment in,” erkende ook Albert Koops. “ Na tien minuten had ik al door dat het een wedstrijd van niks zou worden.” Theoretisch is het mogelijk dat beide ploegen elkaar in de nacompetitie weer tegen komen. Als de eerste ronde gewonnen wordt, Valthermond speelt tegen een herkanser uit de eerste klasse, Beilen tegen een periodekampioen uit 2K, dan komt Beilen opnieuw in Valthermond op bezoek. Dan zal de broodnodige spanning zeker wel aanwezig zijn.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sellingen heeft geen kind aan Veelerveen

Sellingen had zondagmiddag geen enkele moeite met het geplaagde Veelerveen. Tegen de rode lantaarndrager ...

Overzicht zaterdag 2e klasse J: DZOH pakt titel, LTC gaat nacompetitie in

DZOH is kampioen geworden van de zaterdag 2e klasse J, LTC gaat de nacompetitie ...

Sellingen via SPW naar de nacompetitie

De opdracht voor Sellingen was duidelijk: in het duel met Kanaalstreek-genoot SPW de volle ...