De Treffer ’16 legt oud-profvoetballers vast

Op zaterdag 15 september is sportpark ‘De Treffer’ in Tweede Exloërmond dé plek voor voetballiefhebbers. De plaatselijke voetbalclub, De Treffer ’16, speelt vanaf 17:00 uur namelijk een wedstrijd tegen FC De Rebellen.

Oud-profs in de baan

FC De Rebellen is een team van oud-profvoetballers. Aan de hand van gastheren Hugo Borst en Koert Westerman spelen gekende namen als Dirk Kuijt, Andy van er Meijde, John de Wolf op regelmatige basis een wedstrijd. Er is op 15 september echter meer te doen dan voetballen, want er staan ook kinderactiviteiten op de planning en de dag wordt afgesloten met een groot feest in de Hunsowhal.

Meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina van het evenement: KLIK

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2015-2016 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het ...

Sportprotocol voor na 1 juli

Vanaf 1 juli is er weer meer mogelijk binnen het amateurvoetbal, de protocollen daarvoor ...