Alteveer op karakter langs Heiligerlee

Alteveer heeft zondagmiddag laten zien over karakter te beschikken. Na een 0-2 achterstand tegen Heiligerlee werd er namelijk alsnog met 3-2 gewonnen, mede door twee goals van René Meems. Wanneer de geel-zwarten deze mentaliteit laten zien in de nacompetitie, dan moet handhaving alsnog mogelijk zijn. Op 10 juni speelt Alteveer een uitwedstrijd tegen de winnaar van HH Combi – Groen Geel, voor een plek in de vierde klasse.

Miscommunicatie

De eerste helft op sportpark Ekkelhörn ging gelijk op en in het eerste half uur waren en kansen over en weer. De gasten kwamen vervolgens op een 0-1 voorsprong door Patrick Braams, na miscommunicatie tussen keeper Sander van Duuren en Roy de Wijk. Dit was tevens de ruststand.

Mouwen omhoog

Direct na de pauze maakte Bas Snoek de 0-2, waarna de mouwen omhoog gingen bij Alteveer. Een afstandsschot in de kruising van René Meems zorgde voor de aansluitingstreffer en een paar minuten later trok Bryan Schenkel de stand gelijk op aangeven van Dennis Streuding. Een kwartier voor tijd schoot René Meems zijn ploeg vanaf elf meter naar de winst: 3-2.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen overklast Pekelder Boys in Kanaalstreekderby

Gieterveen was een maatje te groot in de Kanaalstreekderby tegen Pekelder Boys.

Gasselternijveen trakteert Bareveld op een zevenklapper

Gasselternijveen was veel te sterk voor Bareveld, mede dankzij een ontketende Wessel Koomans.

Buinen wint “zes punten duel” van Tynaarlo

In Buinen stond afgelopen weekend de wedstrijd tegen concurrent Tynaarlo op het programma. Een ...