Gieterveen verliest laatste wedstrijd van Engelbert

Voor Gieterveen is het seizoen als een nachtkaars uitgegaan. In de laatste wedstrijd speelde het zoals gewoonlijk redelijk goed mee, maar moest het de punten aan Engelbert laten. Deze ploeg heeft daardoor beslag kunnen leggen op de 2e periode en maakt via de nacompetitie kans op een plek in de 3e klasse.

Gelijk op

De wedstrijd ging aardig gelijk op. Engelbert heeft met name in de voorhoede spelers staan die het verschil kunnen maken, waar Gieterveen het meer van het collectief moet hebben. Het spel golfde aardig op en neer zonder dat er grote kansen waren. Jordi Rasterhoff, de grote man van Engelbert die na dit seizoen stopt als speler, was al een paar keer zijn directe tegenstander te snel af geweest en na een klein half uur was dit wederom het geval. Na zijn rush bereikte hij Olthoff, die makkelijk zijn 21e van het seizoen wist te maken.

Man minder

Nadat Bob Oeben via een inzet tegen de lat dichtbij de gelijkmaker was geweest, sloeg het noodlot toe voor de Gieterveners. Floris Mentink verloor bij een inworp zijn directe tegenstander even uit het oog en in een ultieme poging de bal te veroveren werkte hij zijn tegenstander tegen de grond. Een benutte penalty van Rasterhoff met een onnodige tweede gele kaart was het gevolg. Gieterveen moest dus nog een uur met een man minder spelen en met de enorme hitte leek een monsterscore in de maak. Vlak na de rode kaart was een lange bal weer prooi voor Olthoff, die Lugtenborg omspeelde en wist te scoren: 2-0.

Fraai stiftje

In de tweede helft stond er voor beide ploegen niks meer op het spel. Engelbert wou de voorsprong verdedigen en en de bezoekers waren niet bij machte om de tegenstander het vuur aan de schenen te leggen. Toch waren beide ploegen aardig aan elkaar gewaagd en dit resulteerde in een aansluitingstreffer van Gieterveen. Kupers veroverde de bal en stuurde van der Veen weg. Met een fraai stiftje passeerde hij de keeper van de thuisploeg.

Wedstrijd gespeeld

Hierna was het Oeben die met een verre voorzet nog bijna de 3-2 scoorde, maar zijn ‘schot’ kwam op het dak van de goal terecht. Engelbert wist nog eenmaal te scoren vanuit een strafschop en hierna was de wedstrijd gespeeld.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal heeft opgaande lijn te pakken

Na de zeer tegenvallende seizoensopening tegen Titan (2-6 verlies) en het gelijke spel tegen ...

Gieten eenvoudig langs Protos

Na de overtuigende 8-1 overwinning van vorige week op Twedo, had Gieten afgelopen zondag ...