Ron Lohuis en Hidde-Jan Hidding zwaaien af

De laatste vier seizoenen speelden ze samen in de hoofdmacht van SC Stadskanaal. Nu hebben ze beiden op hetzelfde moment besloten hun actieve voetballoopbaan te beëindigen: Ron Lohuis (22) en Hidde-Jan Hidding (27) zijn na de zomerstop niet meer te bewonderen op de velden van de Kanaalstreek.

Hidding in actie, Lohuis kijkt toe… (foto: Stoffer Bakker)

Studie en werk

Voor Lohuis is het op dit moment lastig om de combinatie te maken met andere activiteiten: “Op dit moment studeer ik, maar ben ik ook bezig om een eigen onderneming op te zetten.” Tel daar de reistijd van de in Groningen woonachtige Lohuis bij op en het besluit is verklaard. Overigens laat Lohuis ook weten dat het plezier in het spelletje ook langzaam aan het afnemen was.

Kraakbeenletsel

Dat geldt niet voor Hidde-Jan Hidding. De middenvelder heeft fysieke ongemakken en zal binnenkort aan zijn knie geopereerd worden: “Ik heb kraakbeenschade. Het is de bedoeling om los kraakbeen te verwijderen en er wordt een poging gedaan om nieuw kraakbeen aan te maken.” Volgens Hidding wordt dit gedaan door gaatjes te prikken in het bot onder het beschadigde kraakbeen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Eindstand FC Kanaalstreek EK Pool

De voorlopige eindstand van de FC Kanaalstreek EK Pool.

Geert Aalderink verlengt bij Sellingen

Sellingen en Geert Aalderink zetten de samenwerking voort in het seizoen 2022-2023.