Onstwedder Boys is er zaterdagmiddag niet in geslaagd een goed resultaat te behalen bij VIOD in Driezum. In de nacompetitie werd er met 4 – 2 verloren, waardoor degradatie naar de vierde klasse een feit is. Bij winst hadden de Boys aanstaande zaterdag thuis gespeeld tegen SJS, maar het zat er deze middag niet in.

Op de stip

Zonder Gerbrand Spaans, Rutgert Tipker (werk) en Harm Jan Wilzing (geblesseerd), kwamen de Boys er in de eerste helft niet aan te pas. VIOD kwam na een half uur spelen op voorsprong door een benutte strafschop. Nanne Huiges kreeg de bal ongelukkig tegen zijn arm, waarna de scheidsrechter tot veler verbazing de bal op de stip legde. De Boys werden in de eerste helft nauwelijks gevaarlijk.

Hoop

Kort na rust profiteerde VIOD van balverlies bij de Boys en via een snelle counter maakte Erik van der Veen zijn tweede doelpunt van de middag. Er gloorde nog enige hoop toen Harm Visser in de 78e minuut de aansluitingstreffer binnen kopte op aangeven van Anne Wilzing, maar even later bracht Bauke Visser de marge alweer op twee.

Druiven zuur

Met zijn derde treffer van de middag maakte Van der Veen er vervolgens 4-1 van en was de wedstrijd gespeeld. Anne Wilzing bepaalde uiteindelijk de eindstand op 4-2. Een terechte overwinning voor VIOD, dat komende zaterdag dus in actie komt tegen SJS. Voor Onstwedder Boys zijn de druiven zuur en is het uithuilen en opnieuw beginnen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

SJS krijgt teveel tegen Onstwedder Boys

Een overwinning van SJS in een wedstrijd tegen Onstwedder Boys. Dat klinkt niet als ...

EEC met pijn en moeite langs Buinerveen

EEC heeft zich met pijn en moeite langs hekkensluiter Buinerveen weten te wurmen. Op  ...

Uitstekende middag voor Westerwolde

Westerwolde heeft goede zaken gedaan door in de thuiswedstrijd tegen mede-subtopper MOVV de volle ...