Onstwedder Boys is er zaterdagmiddag niet in geslaagd een goed resultaat te behalen bij VIOD in Driezum. In de nacompetitie werd er met 4 – 2 verloren, waardoor degradatie naar de vierde klasse een feit is. Bij winst hadden de Boys aanstaande zaterdag thuis gespeeld tegen SJS, maar het zat er deze middag niet in.

Op de stip

Zonder Gerbrand Spaans, Rutgert Tipker (werk) en Harm Jan Wilzing (geblesseerd), kwamen de Boys er in de eerste helft niet aan te pas. VIOD kwam na een half uur spelen op voorsprong door een benutte strafschop. Nanne Huiges kreeg de bal ongelukkig tegen zijn arm, waarna de scheidsrechter tot veler verbazing de bal op de stip legde. De Boys werden in de eerste helft nauwelijks gevaarlijk.

Hoop

Kort na rust profiteerde VIOD van balverlies bij de Boys en via een snelle counter maakte Erik van der Veen zijn tweede doelpunt van de middag. Er gloorde nog enige hoop toen Harm Visser in de 78e minuut de aansluitingstreffer binnen kopte op aangeven van Anne Wilzing, maar even later bracht Bauke Visser de marge alweer op twee.

Druiven zuur

Met zijn derde treffer van de middag maakte Van der Veen er vervolgens 4-1 van en was de wedstrijd gespeeld. Anne Wilzing bepaalde uiteindelijk de eindstand op 4-2. Een terechte overwinning voor VIOD, dat komende zaterdag dus in actie komt tegen SJS. Voor Onstwedder Boys zijn de druiven zuur en is het uithuilen en opnieuw beginnen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger verslaat directe concurrent

Borger heeft goede zaken gedaan door in eigen huis met 3-0 te winnen van ...

Stadskanaal wint in vermakelijke wedstrijd van WKE ’16

Stadskanaal boekte een ruime zege op WKE '16 en kan daardoor weer de blik ...