Edwin Drenth niet naar Pekelder Boys

De samenwerking tussen Pekelder Boys en trainer Edwin Drenth komt er niet. De reden is een verschil van inzicht over het invullen van de rol ‘speler-trainer’.

Trainer

Voetballer Drenth, die met zijn club Valthermond in de race is voor promotie naar de eerste klasse, geeft aan dat hij maar met één doel heeft getekend bij Pekelder Boys: “Ik ambieer een toekomst als trainer.” Het bestuur van de vierdeklasser had hier echter andere ideeën over. Na overleg tussen beide partijen is vervolgens besloten de samenwerking niet aan te gaan.

Ongewisse toekomst

Trainer Drenth is reageert gelaten op de gang van zaken: “Ik zie wel wat de toekomst gaat brengen. Er zal vast nog wel één en ander op mijn pad komen.” Een verlenging van zijn succesvolle spelersloopbaan is volgens de aanvaller geen optie: “Valthermond heeft al een vervanger voor mij gehaald, dus dat is een gesloten boek. Maar misschien kan ik als assistent-trainer een bijdrage leveren!” Drenth besluit door te stellen dat het nadeel ook een voordeel kent: “Nu kan ik in alle rust mijn UEFA B-diploma gaan halen.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Damacota zoekt train(st)er voor damesteams

Damacota is op zoek naar een train(st)er voor haar damesteams.

Indoor Soccer Winschoten: Westerwolde naar finaledag

Op de eerste finaledag van het Indoor Soccer Toernooi in Winschoten kwamen twee Kanaalstreek-clubs ...

Trainerscarrousel: Uitdaging voor Jordi Nijgh

Het einde van het jaar is in zicht en dus nemen veel clubs en ...