Jan Springer kijkt uit naar wedstrijd van het jaar

Met zijn 27 goals in de reguliere competitie is Jan Springer één van de belangrijkste, zo niet de meest belangrijke speler van SJS-trainer Otto Halmingh. Ook in de nacompetitie liet de aanvalsleider van zich horen: tegen Oostergo scoorde Springer, maar miste hij in de verlenging wel een strafschop. Het deerde niet, want de Knoalsters plaatsten zich toch voor de finale van de nacompetitie.

foto: Brigitte de Wijk

Van ver

En dus is SJS nog maar één overwinning verwijderd van de derde klasse. Jan Springer geeft aan geen last te hebben van spanning: “Nee hoor. Ik vind het alleen maar mooi om mee te maken!” Springer kijkt daarbij ook naar de magere jaren die SJS achter zich heeft liggen: “We komen van ver, dus dat we nu in die finale staan is al prachtig. Ik vind wel dat we die plek in de derde klasse nu ook moeten pakken.”

Veel steun

Dat moet dan gebeuren in een wedstrijd tegen vierdeklasser VIOD uit het Driezum. Daarbij weten Springer en de zijnen zich gesteund door vele supporters: “Ik weet dat er een bus die kant op gaat. Zij hebben ongetwijfeld spandoeken en vuurwerk bij zich. Met die steun heb ik vertrouwen in een goede afloop.”

Opeisen

Wanneer we Springer tot slot vragen naar zijn gemiste strafschop, dan blijkt wel hoeveel vertrouwen de aanvaller op dit moment heeft: “Ja, ik heb gemist, maar wanneer we morgen een strafschop krijgen. dan sta ik gewoon weer achter de bal!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Matthijs Fehrmann: “SJS gaat zonder punten naar huis.”

Matthijs Fehrmann verwacht een lastige derby tegen SJS, maar denkt dat Mussel wel eens ...

Tjeerd Sikkema wil Stadskanaal het voetballen onmogelijk maken

Ze kennen elkaar op dit moment amper. Hoe anders kan dit komende zondag rond ...

Protos Weering: Brian de Jonge hoopt op finale met Nieuw-Buinen

Het was voor velen waarschijnlijk geen grote verrassing: Nieuw-Buinen door naar de kwartfinale tijdens ...