TransferTalk: Jeremy Gall zoekt het dichterbij

Na twee seizoenen in derde klasse bij v.v. Gieten verkiest Jeremy Gall een andere derdeklasser boven de rood-witten. Mede door veranderde werkomstandigheden gaat de middenvelder aan de slag bij Veendam 1894.

Dichtbij

De overstap komt volgens Gall niet alleen tot stand vanuit praktische overwegingen: “Het is inderdaad dichter bij waar ik woon, maar op het sportieve vlak zit het ook wel goed.” Veendam 1894 haalde dit seizoen de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse, maar strandde net als Gieten in de eerste ronde.

Slimme trainer

“Het gesprek dat ik met trainer Boufarra had was veelbelovend. Die man heeft heel erg veel voetbalverstand, dus dat zit wel goed”, aldus Gall, die in het verleden al voor de Veendammers uitkwam: “Ik heb de contacten altijd onderhouden en weet dat er erg veel talent in de ploeg aanwezig is. Ik reken op een mooi seizoen!”

Hedzic

Na het eerdere vertrek van Roy Feiken is het niet alleen maar een kwestie van vertrekken bij Gieten. Elvis Hedzic maakt de overstap naar de rood-witten. De technisch zeer vaardige middenvelder is afkomstig van derdeklasser Kwiek. In de Kanaalstreek was Hedzic actief voor TEVV.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Streep door het amateurvoetbal, financiële consequenties enorm

Dreigt ook voor Nederland het scenario dat er geen enkele wedstrijd meer gespeeld wordt? ...

Gezocht: toernooideelnemers

Voetbalvereniging Musselkanaal organiseert in 2016 voor de vijfde keer het Batse Jeugdvoetbaltoernooi. Voor het toernooi is ...