Marko Mihalj is niet bang voor Siddeburen

Vorig jaar rond deze tijd werd Marko MIhalj als speler van NWVV in het zonnetje gezet als ‘Kanon van de Kanaalstreek’. Een stroeve start bij zijn nieuwe club Titan maakte hem kansloos voor het prolongeren van zijn titel. Toch kan Mihalj ook dit seizoen nog afsluiten met een feestje. De Nieuw-Weerdingers spelen namelijk tegen Siddeburen om een plaats in de derde klasse: “Zondag hebben we gezien dat wij voetballend twee stappen verder zijn dan Siddeburen.”

Niet bang

Een gedurfde uitspraak van de man die dit seizoen alsnog goed was voor zestien treffers: “We hebben zondagochtend getraind en zijn daarna als team naar Odoorn gegaan om te scouten. Op hun balvaste spits na heb ik eigenlijk niets gezien waar ik bang van werd.”

Sterke aanval

Volgens Mihalj wordt het een wedstrijd waarbij tegenstander Siddeburen de duels niet zal schuwen: “Hun verdediging is niet bijzonder sterk en wij hebben juist een goede aanval met bijvoorbeeld Harm-Jan Moesker.” De laatste maanden spelen Moesker en Mihalj veel samen en scoren ze er lustig op los: “Mijn start bij Titan was niet geweldig. Heel fit was ik niet en de concurrentie is gewoon groter dan bij NWVV.”

Compleet en fit

Nu is de samenwerking goed en heeft Mihalj vertrouwen in de goede afloop: “Ik weet dat onze supporters bezig zijn met een sfeeractie, de selectie is voor het eerst in lange tijd compleet én volledig fit. Kortom, het zit wel goed bij Titan!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Vijf vragen aan: Ferdy Kuiper (Westerwolde)

Ferdy Kuiper was zonder twijfel dé man van het afgelopen voetbalweekend. De 21-jarige verdediger van Westerwolde ...

Tseard van der Meer: “Mussel heeft stappen gemaakt!”

“We hebben een helder doel voor ogen!” Het zijn de woorden van Tseard van ...

Mark Meinema steeds bepalender voor Borger

We lopen over sportpak “De Drift” in Borger. Het is een frisse lenteavond. Mark ...