De Aftrap

“De eerste trap vanuit de middencirkel bij het begin van speeltijd van een voetbalwedstrijd”. Het moment waar elke amateurvoetballer wekelijks naar uitkijkt. Of het nu om de zaterdag of zondagmiddag gaat, elke voetballer zal beamen dat dit het mooiste tijdstip van de week is.

“De eerste trap vanuit de middencirkel bij het begin van speeltijd van een voetbalwedstrijd”.

Het moment waar elke amateurvoetballer wekelijks naar uitkijkt. Of het nu om de zaterdag of zondagmiddag gaat, elke voetballer zal beamen dat dit het mooiste tijdstip van de week is. Zo ook in de Kanaalstreek, waar teams elke zaterdag of zondag voor een optimale prestatie gaan. Kampioenschappen, degradaties, heroïsche wedstrijden, derby’s, wereldgoals, elk seizoen is het weer een feest om er bij te zijn bij het prachtige amateurvoetbal in de Kanaalstreek.

Inmiddels is de zomerstop aangebroken en zitten we in de welbekende komkommertijd. Een tijd waarin menig speler de batterij weer aan het opladen is voor het nieuwe voetbalseizoen. Ik kijk alvast heel erg uit naar het komende seizoen, waarbij ik start met deze geweldige nieuwe uitdaging als nieuwe eigenaar van FC Kanaalstreek. Ook komend seizoen zal FC Kanaalstreek zorgen voor wedstrijdverslagen van de clubs, interviews en populaire rubrieken zoals het kanon, de toto en nog veel meer zaken omtrent het amateurvoetbal in de Kanaalstreek.

Ik wil iedereen alvast een fantastisch voetbaljaar toe wensen! Laat de bal maar rollen!

Met sportieve groet,
Ronald Bulthuis

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer haalt dubbele cijfers tegen Oldambster Boys

Alteveer kende geen enkele moeite met de hekkensluiter en schoot een dozijn treffers vol.

Programma zondag 24 februari

Overzicht van de competitiewedstrijden die zondag op het programma staan.

Update uit Italië: Super Thursday

Vandaag is het zover. De belangrijkste wedstrijddag van de week. Vandaag valt de beslissing. ...