Zaalvoetbal bij FC Kanaalstreek

Komend seizoen ook zaalvoetbal bij FC Kanaalstreek, waarbij de verrichtingen van Zvv Borger gevolgd zullen worden.

Naast het veldvoetbal in de Kanaalstreek zijn er ook zaalvoetbalclubs die actief zijn in de Kanaalstreek. Een van die teams is zaalvoetbalvereniging Borger. Het is een van de oudste zaalvoetbalverenigingen van Noord-Nederland. De vereniging werd op 25-8-1977 opgericht en is dus al meer dan 40 jaar actief in het zaalvoetbal.

Zvv Borger timmert aan de weg

Zvvv Borger timmert de laatste jaren hard aan de weg. Had het voor een aantal jaren nog moeite om in de benen te blijven met krap aan twee elftallen, daar acteert het komend seizoen met vier elftallen in de zaal. Een groei die het gevolg is van het goede en gezonde beleid binnen de vereniging. Dat is ook terug te zien aan de prestaties van de vereniging, die het afgelopen seizoen twee kampioenschappen mocht vieren voor zowel haar 1e als 2e elftal.

Het eerste elftal zal komend seizoen in de 1e klasse intensief gevolgd worden door FC Kanaalstreek. Daar komt het onder andere ook het eerste zaalvoetbalelftal van Gieten tegen. Het is mooi nieuws dat ook een zaalvoetbalvereniging als Zvv Borger een steentje bijdraagt aan de ondersteuning van FC Kanaalstreek. Het is een mooie start om ook het zaalvoetbal meer bekendheid te geven in de Kanaalstreek.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Valthermond baas in eigen huis

Woensdag 7 september 2016 was het moment daar voor v.v. Valthermond. Met het ondertekenen ...

Onstwedder Boys quizt

Zaterdag 31 maart organiseerde Onstwedder Boys voor het eerst in de clubhistorie een voetbalquiz. ...

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.