JVV verliest van ASVB in doelpuntrijk duel

JVV weerde zich kranig, maar zag ASVB in doelpuntrijkduel zegevieren.

JVV heeft de finale om het Westerwolds kampioenschap niet kunnen bereiken. Ondanks dat de 5e klasser zich kranig weerde, was 2e klasser ASVB met 3-6 te sterk en daardoor plaatste de club uit Blijham zich voor de finale.

Ondanks de doelpuntrijke nederlaag kon JVV terugkijken op een goede wedstrijd. Kansen waren er zeker voor ASVB, maar ook de ploeg uit Jipsingboertange kreeg mogelijkheden. De Blijhammers kwamen al snel op een 0-1 voorsprong en na tien minuten kreeg het ook een strafschop. Martin Rozeveld kon de strafschop niet keren en daarmee stond de 0-2 op het scorebord.

Duit in het zakje

Het was even wachten op de volgende treffer, die na een half uur spelen tot stand kwam. Wederom was het ASVB dat het doel vond en daarmee de ruststand op 0-3 bepaalde.Direct na rust stond het ook al 0-4, maar na een dik uur spelen deed JVV ook een duit in het zakje. Via Dennis de Roo kwam het op 1-4, waarna ASVB er niet veel later 1-5 van maakte. Het ging er op lijken dat JVV op een forse nederlaag werd getrakteerd, want opnieuw waren het de “Witte Muizen” die scoorden.

De 5e klasser liet de wedstrijd echter niet lopen en bleef zich hartstochtelijk inzetten voor een beter resultaat. Het harde werken werd beloond door Nick Stalknecht die voor de 2-6 zorgde. Het slotakkoord was aan de Roo, die met zijn tweede van de avond de eindstand op 3-6 bepaalde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal verliest op inzet van Zuidwolde

Stadskanaal zit momenteel in een wat mindere fase. Nadat er eerder verloren werd van ...

Westerwolde ruim langs MOVV

Westerwolde won met duidelijke cijfers van MOVV en steeg naar plek twee op de ...

USV loopt na rust ver weg bij Buinen

Foto Andries Middelbos, Buinen was zondag niet opgewassen tegen USV. De uitstekende serie van ...