Marco Windt: “Plek in de top vijf is haalbaar voor de Treffer.”

Interview met Marco Windt, die een klassering in de top vijf haalbaar vindt voor de Treffer’16.

De Treffer’16 kende een goed seizoen en leek samen met KSC om de titel te gaan strijden in de 5e klasse E. Doelpuntenmaker Marco Windt had met 19 treffers een groot aandeel hierin, maar zag zijn elftal na de winterstop toch wegzakken. Daardoor haakte de Treffer af en moest het uiteindelijk genoegen nemen met een 4e plaats op de ranglijst.

“Ik denk dat wij mee hadden kunnen doen om de titel, maar na de winterstop kwamen er veel blessures. Tevens liepen we tegen een aantal schorsingen aan en gingen er een aantal tijdelijk naar het buitenland om uiteenlopende redenen.”

Opstarten

De Treffer beleefde desondanks een sterk seizoen, zeker in vergelijking met het voorgaande seizoen waarin het als nieuwe club in de onderste regionen eindigde. “Opstarten als nieuwe club is altijd even lastig. Je hebt nieuwe mensen, nieuwe spelers, dat moet allemaal aan elkaar wennen. Het afgelopen seizoen ging dat al stukken beter en hadden we er ook een aantal nieuwe jongens bij.”

De spits denkt nog niet dat zijn club al toe is aan een stap naar de 4e klasse. “Dat is denk ik nog even te vroeg om deze stap te maken. Eerst nog maar even een paar seizoenen in de 5e klasse meedraaien en dan zien we wel weer.”

Ambities

De ambities van de Treffer voor het komende seizoen lijken dan ook niet al te hoog al denk dat de aanvaller dat er best wel kansen liggen. “We hebben weer een leuke selectie en natuurlijk zijn er kansen. Dat hebben we vorig seizoen wel gezien, maar het zal toch even afwachten zijn.”

Een echte favoriet voor het komende seizoen in de 5e klasse ziet Windt niet. “Ik denk dat het alle kanten op kan gaan, dus ik heb eigenlijk geen favoriet. De Treffer moet ook wel weer redelijk mee kunnen doen en voor de top vijf gaan. Als dat is gelukt aan het einde van het seizoen dan ben ik tevreden en de club denk ik ook wel.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Joeri Westerhof vol vertrouwen richting eerste klasse

TEVV schreef in het voorjaar van 2013 geschiedenis door voor het eerst in de historie ...

Jordie Teuben: “Wij gaan zondag winnen in Ter Apel”

Musselkanaal wist vorig seizoen op de valreep lijfsbehoud te bewerkstelligen in de derde klasse ...