SJS viert opening van prachtig nieuwe kantine.

SJS kan weer jaren vooruit met de schitterende nieuwe kantine.

Foto: Brigitte de Wijk, voorzitter Marc van der Aa onthult samen met Larissa Prins de nieuwe SJS-kantine.

Op donderdag 30 augustus heeft SJS de deuren van de hernieuwde kantine geopend. Een schitterende mijlpaal en dito planning met de Freddie Pranger Memorial die op zaterdag 1 september gespeeld wordt. Aan de Julianastraat kan men weer geruime tijd vooruit met een fraaie kantine.

Het begon allemaal met een idee van initiatiefneemster Larissa Prins: pimp de kantine! Onder die naam werd het project om de kantine van SJS aan te pakken gestart. Na ontzettend veel arbeid was donderdag het grote moment daar: samen met voorzitter Marc van der Aa onthulde Prins de hernieuwde kantine.

Een ieder die, op welke manier dan ook, zijn of haar bijdrage heeft geleverd aan de verbouwing mocht getuige zijn van deze onthulling. Gezien de opkomst blijkt meer dan eens dat ‘pimp de kantine’ een breed gedragen project is geweest bij SJS.

Trotse voorzitter

Nadat er was afgetrapt met een welkomstdrankje, nam Van der Aa het woord. Er stond een trotse voorzitter. ”We zijn 448 dagen bezig geweest om van idee tot realisatie te komen. Ik krijg er kippenvel van dat we dit met elkaar hebben geflikt”, gaf hij toe. Vervolgens bedankte Van der Aa de verschillende partijen, met diverse specialiteiten, die een bijdrage hebben geleverd. ”De kracht zat hem ook in het feit dat er sprake was van een ‘next generation’. Het gaat hierbij om een groep jongere SJS – ers die graag hun steentje wilden bijdragen. Ik hoop dat dit geluid wordt opgepikt binnen de vereniging.”

De hernieuwde kantine herbergt de clubkleuren van SJS, heeft een fraaie bar, een stamtafel die al door verschillende teams is gereserveerd, een ‘out-of-the-box’ zwartkleurig plafond en een scherm waarop de club de actualiteiten kwijt kan. Het is zomaar even een greep uit de grote veranderingen. Als kers op de taart werd de wand met het ‘fotobehang’ gepresenteerd. Het is een reis door de clubhistorie met de meest mooie, trotse en memorabele momenten uit de geschiedenis van SJS.

Meer foto’s, gemaakt door Brigitte de Wijk, van de prachtige nieuwe SJS-kantine vind je op de Facebookpagina van de club: Foto’s kantine SJS

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Protos Weering: de voorronde

De kop is eraf: de eerste grote schifting tijdens het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is ...