Gieterveen en Meeden in evenwicht

Gieterveen ging op bezoek bij Meeden en speelde gelijk.

Gieterveen heeft in en tegen Meeden met 1-1 gelijkgespeeld. Na de eerste helft stond er nog een brilstand op het scorebord, maar na rust opende Meeden de score. De Gieterveners kwamen echter langszij, maar meer zat er voor beide teams niet in en dus begon de bekercampagne voor Gieterveen met een gelijkspel.

Voor rust lukte het beide teams niet om te scoren en konden de aanwezige toeschouwers geen doelpunten aanschouwen. In de tweede helft viel het eerste doelpunt in de 55e minuut, waarbij Michiel Hoving namens Meeden de score opende.

Gieterveen kwam tien minuten later op gelijke hoogte via Dennis Smit, waarna er aan beide zijden nog kansen volgden. Ondanks de mogelijkheden aan beide kanten werd er niet meer gescoord in het restant van de tweede helft en moesten beide teams genoegen nemen met een punt.