GKC in slotminuten langs Buinen

GKC pakte tegen Buinen in de slotminuten de volle buit.

In de burenderby tussen GKC en Buinen heeft de club uit Gasselte aan het langste eind getrokken. De overwinning kwam pas tot stand in de laatste minuut van de wedstrijd.

GKC startte goed aan de wedstrijd en kreeg in de persoon van Danny Kolp de eerste kans van de wedstrijd. De aanvaller zag de Buiner-doelman echter redding brengen. Na een kleine twintig minuten spelen kregen ook de gasten een goede kans via Marc Haandrikman, die zijn kopbal over de deklat zag verdwijnen. Een minuut later was het wel raak voor Buinen en stonden de bezoekers op een 0-1 voorsprong. Dit was tevens de ruststand.

Goudhaantje Kolp

Na rust ging de wedstrijd gelijk op en was de eerste kans weer voor Buinen. De schotpoging van Marcel Vedder ging echter over het doel van GKC. De thuisploeg moest er lang op wachten, maar een kwartier voor tijd verscheen de gelijkmaker op het scorebord. Op aangeven van Michel Kampinga wist Kolp de gelijkmaker binnen te schieten. De 1-1 leek ook de eindstand te worden, maar Kolp besloot anders. De rappe aanvaller werd de diepte ingestuurd en faalde niet in de afronding. GKC pakte zo de volle buit en liet Buinen met lege handen achter.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Westerwolde heeft geen moeite met Drieborg

Westerwolde heeft in een vrij eenzijdige wedstrijd afgerekend met Drieborg. De vierdeklasser was duidelijk ...

Westerwolde levert punten in tegen PJC

Westerwolde heeft in de ontmoeting met PJC genoegen moeten nemen met een remise. Door ...

Borger morele winnaar na gelijkspel tegen concurrent MSC

Borger won na dertien zeges op rij een keer niet, maar hield met een ...