Westerwolde wint eenvoudig van JVV

Westerwolde kende een makkelijke middag tegen JVV.

Westerwolde kende zondag een makkelijke middag tegen JVV. In eigen huis had het niet veel te duchten van de bezoekers en won het eenvoudig met 4-0.

Op een zonnig sportpark De Barlage in Vlagtwedde stond voor Westerwolde en JVV de eerste officiële wedstrijd van het seizoen op het programma. Beide elftallen hadden last van blessuregevallen en dat was met nam aan JVV zijde te merken.

Vliegende start

De thuisploeg kende een pikstart en stond na twee minuten spelen al op een 1-0 voorsprong. Joan Solano schoot raak na goed voorbereidend werk van Jeremy Hekman. Na deze vliegende start duurde het wel even voordat er weer werd gescoord. Nu was het Hekman zelf die de doelpuntenmaker was. Uit een voorzet van René v.d. Laan liet Hekman de 2-0 op het scorebord verschijnen. De gasten uit Jipsingboertange konden er weinig tegenoverstellen en kregen slechts twee kansen over de gehele wedstrijd.

Bovenliggende partij

Westerwolde bleef ook na rust de bovenliggende partij, maar verzuimde er een grote score van te maken. Wel was er vlot na rust al de 3-0 voor Westerwolde. Hekman vond JVV-doelman Martin Rozeveld nog op zijn weg, maar zag v.d. Laan de rebound benutten. Ook bij de 4-0 waren zowel Hekman als v.d. Laan betrokken, alleen was het nu Hekman die scoorde op aangeven van v.d. Laan. Dat was tevens de eindstand en zo boekte Westerwolde een vrij eenvoudige overwinning.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Bareveld verslaat Pekelder Boys

Bareveld won de confrontatie met Pekelder Boys, dat nog altijd geen enkel punt heeft ...

Overzicht zondag 4e klasse C: PJC wint Pekelder-derby, Eext wint kelderduel

PJC won de Pekelder-derby, Eext boekte de eerste overwinning van het seizoen en BNC ...

Valthermond heeft niets te vrezen

Het leek wel een aflevering van Mash op de donderdagtraining van Valthermond. Masseur Wim ...