Voorbeschouwing bekerronde 2 zondagclubs

Voorbeschouwing op de meest belangrijke en opmerkelijke duels van speelronde 2 in de poulefase van de beker.

Voor Nieuw Buinen staat zaterdag de eerste wedstrijd op het programma voor de beker. Op bezoek bij Drenthina mag er niet verloren worden, anders is het bekeravontuur al over. Bij een gelijkspel of winst gaat de kraker tegen Stadskanaal dan de doorslag geven.

Mooie affiches

Voor Gieten staat er ook een heel mooi affiche op het programma met WKE’16 als tegenstander. De bezoekers uit Emmen wonnen net als Gieten hun eerste duel met groot gemak. Dit onderlinge duel zal dan ook gaan bepalen wie zich uiteindelijk zal gaan plaatsen voor de volgende ronde.

Een andere wedstrijd die er uitspringt is de wedstrijd tussen Ter Apel’96 en Sellingen. Beide elftallen wonnen hun eerste wedstrijd en zijn dus nog volop in de race. Normaal gesproken zijn de Ter Apelers in eigen huis favoriet, maar wellicht kan 4e klasser Sellingen verrassen in deze burenderby.

Ook de burentwist tussen Weerdinge en Titan is er eentje die er mag zijn. Een wedstrijd die beide clubs absoluut willen winnen en ongetwijfeld op het scherpst van de snede gespeeld zal worden. Titan zal moeten winnen, gezien het de eerste wedstrijd gelijkspeelde tegen SPW. Buurman Weerdinge won de eerste wedstrijd eenvoudig van EEC en heeft dus een betere uitgangspositie.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Stand zaterdag 4e klasse E

Overzicht van de stand van de zaterdag 4e klasse E.

Afgelastingen zondag 17 maart

Overzicht van de competitiewedstrijden die vandaag doorgaan en wedstrijden die zijn afgelast.

Programma zaterdag 6 april

Overzicht van de competitiewedstrijden die zaterdag op het programma staan.