Albert Kamps stopt per direct bij Musselkanaal

Albert Kamps moet om gezondheidsredenen stoppen bij Musselkanaal.

De wegen tussen trainer Albert Kamps en Musselkanaal scheiden per direct. Om gezondheidsredenen heeft Kamps tot zijn spijt moeten besluiten om zijn taken neer te leggen. De inwoner van Borger kampte al langer met gezondheidsklachten en heeft nu dit drastische besluit moeten nemen.

De inwoner uit Borger baalt verschrikkelijk van het besluit dat hij heeft moeten nemen, maar zag geen andere oplossing. “Ik heb het afgelopen jaar twee hele zware operaties gehad, die nogal een aanslag op mijn lichaam zijn geweest. Er stond al een behoorlijke herstelperiode voor, maar ik had wel verwacht dat ik weer fris aan het nieuwe seizoen kon beginnen.”

Kamps die aan zijn tweede termijn bezig was in Musselkanaal heeft dan ook stevig de balen dat hij het project niet kan voorzetten. “Samen met Wessel Woortman waren we een nieuwe weg ingeslagen om ervoor te zorgen dat Musselkanaal de komende jaren een stabiele 3e klasser zou gaan worden. Het doet dan wel even pijn dat je er dan zelf tussenuit moet stappen.”

Kamps geeft aan dat hij nog lang niet volledig hersteld is. “Op dit moment is het gewoon allemaal veel te zwaar om te combineren, ook met mijn werk. Het is nu beter om mijn lichaam eerst weer volledig te laten herstellen en tot rust te komen. Het komende half jaar zal ik dan ook vooral gaan gebruiken om volledig te herstellen. Met Wessel heeft Musselkanaal eveneens een prima trainer en ik ben er zeker van dat de club het goed gaat doen de komende tijd.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Uitkomsten sportdebat Tweede Kamer

De commissie sport heeft gesproken over het sportbeleid en de sportbegroting voor komend jaar.

Harjo van der Valle gaat EEC trainen

Met gepaste trots heeft het bestuur van EEC bekend gemaakt dat de club een nieuwe trainer ...

EEC viert feest!

Enige tijd geleden vierde v.v. EEC haar vijftigste verjaardag. Op zaterdag 20 mei zal ...