GKC is geen partij voor Dalen

Het verschil tussen GKC en Dalen was deze middag enorm.

GKC was deze zondagmiddag geen partij voor Dalen. In en tegen Dalen ging het met dubbele cijfers onderuit. Het was zelfs wonderbaarlijk te noemen dat GKC op voorsprong kwam, al was dat van korte duur. Daarna mocht doelman Peter de Vries elf keer de bal uit het net halen en ging de ploeg uiteindelijk met 11-1 hard onderuit.

Op voorhand al een moeilijke opgave voor 5e klasser GKC, dat in Dalen een 3e klasser trof. Verrassend genoeg kwamen de bezoekers wel op een 0-1 voorsprong. Bjorn Schuiling stuurde Danny Kolp weg en die scoorde met een bekeken lob. Dalen was snel bij de les en stond twee minuten later alweer op gelijke hoogte.

Groot verschil

Het klassenverschil was duidelijk te merken en de score liep met name in het tweede gedeelte van de eerste helft hard op. Dalen wist nog zeven keer doel te treffen, waardoor beide teams gingen rusten met een 8-1 tussenstand. Na rust wist GKC nog enigszins de schade beperkt te houden, al mocht het daarvoor doelman de Vries bedanken. Dankzij uitstekend keeperswerk hoefde GKC in de tweede helft slechts drie goals toe te staan. Met de 11-1 eindstand was het verschil tussen beide teams dan ook goed zichtbaar deze middag.