Musselkanaal maakt gehakt van Westerwolde

Musselkanaal won met dubbele cijfers van Westerwolde.

Post Image

Musselkanaal heeft Westerwolde een gigantisch pak slaag gegeven. In Musselkanaal werd het maar liefst 10-1 voor de Groenwitters. Een desastreuze nederlaag voor Westerwolde dat aan alle kanten werd overlopen.

In de beginfase van de wedstrijd lukte het Westerwolde nog aardig om Musselkanaal bij te benen en kwam het zelfs op een 0-1 voorsprong. Een vlijmscherpe counter lag aan de basis van de voorsprong. Na het eerste half uur, waarin het nog aardig gelijk op ging, kantelde de wedstrijd volledig. Het was Musselkanaal dat de klok sloeg en vier keer binnen een kwartier wist te scoren. Daarmee leek de wedstrijd direct gespeeld.

Monsterzege

In de tweede helft ging de ploeg van Wessel Woortman rustig verder waarmee het gebleven was, namelijk het maken van doelpunten. Het trof nog eens zes keer doel, waarvan er een aantal van ongekende schoonheid waren. Westerwolde was machteloos en liet zich als makke schapen naar de slachtbank leiden.

Op de overwinning van Musselkanaal viel uiteindelijk niets af te dingen, dat net als vorige week weer een monsterzege boekte. Door de overwinning kan Musselkanaal plaatsing voor de volgende ronde haast niet meer mislopen. Voor Westerwolde is er komende weken nog werk aan de winkel.