SJS laat zege in blessuretijd glippen

SJS gaf de overwinning in de slotminuten van de wedstrijd nog uit handen.

SJS heeft verzuimd om de drie punten in eigen huis te houden. De Knoalsters waren op weg naar de overwinning, maar in de ‘dying seconds’ van de wedstrijd scoorde het bezoekende HS’88 nog de 2-2.

SJS en HS’88 hadden beiden hun eerste wedstrijd weten te winnen, dus leek het erop dat de winnaar van vandaag zich zo goed als zeker zou gaan plaatsen voor de volgende ronde van de beker. De thuisploeg kende een sterke start van de wedstrijd en kwam al snel op voorsprong via Tom Timmer. SJS dat de bovenliggende partij was, had in die beginfase dan ook nog niet veel te duchten van de gasten. Die kwamen naarmate de eerste helft vorderde wel wat beter in de wedstrijd, maar tot scoren kwam HS’88 niet.

Snelle gelijkmaker

Hoe anders was dat aan het begin van de tweede helft. De bezoekers scoorden direct de gelijkmaker via Sven Rosevink. De rollen in deze helft werden nu omgedraaid en SJS kreeg het moeilijker, maar kwam wel opnieuw op voorsprong. Een uitstekende voorzet van Matthies Feiken werd door Kelvin Oosting tegen de touwen gekopt.

Er volgde nog een slotoffensief van HS’88, waarbij SJS niet van plan was om te capituleren. Diep in de blessuretijd ging het echter alsnog mis voor de thuisploeg, die HS’88 alsnog langszij zagen komen. Opnieuw was het Rosevink, die SJS toch nog een kater bezorgde.