Gieten kansloos gelaten door WKE’16

Gieten verloor met ruime cijfers van WKE’16.

Het was na de eerste speelronde duidelijk dat WKE en Gieten gingen uitmaken wie de groepswinnaar zou worden van deze poule. In speelronde twee troffen beide teams elkaar op sportpark De Goorns in Gieten. Het werd een eclatante 0-5 overwinning voor WKE, dat zich zo goed als zeker heeft geplaatst voor de volgende ronde.

Een saillant detail aan deze ontmoeting was het weerzien voor WKE-trainer Jouke Jan Meertens, die jarenlang aan het roer had gestaan bij Gieten. Voor Meertens zelf werd het een prettig weerzien, want de bezoekers uit Emmen lieten er geen gras over groeien. In de eerste helft werd het treffen al beslist, waarbij WKE er lustig op los scoorde. Binnen het kwartier stond het al 0-2 door twee goals van Henk Bakker. Harald Wolters en Ferdy Poelman zorgden voor de 0-3 en 0-4. Het lukte de thuisploeg niet om voor rust nog enige aansluiting te vinden.

In de tweede helft was de wedstrijd meer in evenwicht al kon ook nu de thuisploeg niet op het scorebord komen. WKE prikte er nog wel een doelpunt bij en wederom was Bakker de doelpuntenmaker. Daarmee werd de eindstand op 0-5 bepaald en kan Gieten zijn blik gaan richten op de competitiestart, al speelt het volgende week eerst nog een bekerwedstrijd tegen KSC.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

EEC krijgt te weinig tegen GKC

EEC heeft zichzelf tekort gedaan in de laatste thuiswedstrijd tegen GKC.  Op sportpark de ...

Westerwolde verliest voor derde keer op rij

Westerwolde leed alweer de derde nederlaag op rij. Het seizoen lijkt als een nachtkaars ...

Gasselternijveen met minimaal verschil langs GKC

Gasselternijveen heeft de derby tegen GKC gewonnen. Op sportpark Hoogte der Heide, die voorafgaand ...