HOC geeft voorsprong uit handen en verliest

HOC gaf een 0-2 voorsprong uit handen en liep tegen een nederlaag aan.

HOC leek na de eerste helft op weg om ook haar tweede bekerwedstrijd in winst om te zetten. Het ging met een comfortabele 0-2 voorsprong rusten in Schoonebeek, maar zag na negentig minuten spelen echter een 3-2 eindstand op het scorebord staan in het voordeel van SVV’04. Een domper voor HOC, waardoor plaatsing voor de volgende bekerronde een moeilijk verhaal lijkt.

De Hunso Oring Combinatie kende een prima start van de wedstrijd en had na tien minuten spelen een voorsprong te pakken. Paul Kamphuis was de doelpuntenmaker van de 0-1. Daarna was het lang wachten op een volgende treffer, maar de veilige marge van twee doelpunten werd gerealiseerd door Richard Wiggers.

Kater

Met een 0-2 voorsprong zocht HOC de kleedkamers op en dus leek er geen vuiltje aan de lucht. SVV’er Bart Moes dacht er anders over en zorgde hoogstpersoonlijk ervoor dat zijn ploeg weer langszij kwam door twee keer te scoren. Beide elftallen leken daarna op een gelijkspel af te stevenen, maar in de slotminuten liet Harmen Stuiver nog de 3-2 aantekenen. Daardoor hield SVV de punten op zak en kon HOC met een kater huiswaarts keren.