JVV in doelpuntrijk duel onderuit

JVV en THOS trakteerden de toeschouwers op veel doelpunten.

JVV heeft in een waar doelpuntenfestijn van THOS verloren. Met name voor rust liet de thuisploeg het afweten en keek JVV tegen een 1-4 achterstand aan. Na rust volgde herstel en kwam de ploeg uit Jipsingboertange terug van 1-5 tot 4-5. In het laatste kwartier liep THOS alsnog uit een naar 4-7 zege.

THOS had de eerste wedstrijd met 8-1 verloren van Musselkanaal en ook JVV was met 4-0 onderuit gegaan bij Westerwolde. Beide 5e klassers hadden dus het één en ander goed te maken. In ieder geval kreeg het publiek deze middag een leuke en doelpuntrijke wedstrijd voorgeschoteld, gezien de goals als rijpe appelen uit de boom vielen. THOS opende snel de score, maar JVV kwam ook vlot weer langszij. Daarna waren de bezoekers toch wel de bovenliggende partij en liepen de gasten uit naar een 1-4 voorsprong.

Spanning terug

Na de snelle 1-5 na rust, waren er tekenen van herstel bij JVV. Dat kwam namelijk terug in de wedstrijd en zag Roy Brons de 2-5 maken. Jongeling Dennis de Roo maakte er weer een spannende wedstrijd van door voor de 3-5 en 4-5 te zorgen. Het lukte JVV niet om op gelijke hoogte te komen en het moest in het laatste kwartier nog twee doelpunten toe staan, waardoor het uiteindelijk met 4-7 verloor.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TEVV werkt met remise aan zelfvertrouwen

Op een bloedheet sportpark De Treffer speelden TEVV en Frisia 1883 de tweede deel van het ...

Sellingen verrast koploper Twedo

Sellingen won op bezoek bij koploper Twedo en boekte zo de tweede fraaie zege ...

Valthermond trapt het gaspedaal te laat in

Veel viel er niet te genieten voor het aanwezige publiek bij het duel tussen ...