Titan uitgeschakeld na nederlaag tegen Weerdinge

Titan verloor van Weerdinge en is uitgeschakeld.

Titan is uitgeschakeld voor de beker na de nederlaag in de derby tegen Weerdinge. In een doelpuntrijke burentwist werd er met 4-3 verloren, waardoor plaatsing voor de Titanen na het eerdere 1-1 gelijke spel tegen SPW niet meer mogelijk is.

Naast het uitzicht op plaatsing voor de volgende bekerronde stond ook de eer natuurlijk op het spel. Titan dat de uitkomt in de 4e klasse zag 3e klasser Weerdinge binnen twintig minuten op een 2-0 voorsprong komen. Patrick Lassche kreeg de bal gelukkig mee en schoot beheerst de 1-0 binnen. Jaimy Wessels maakte er vanaf de stip 2-0 van. De spanning werd echter al vlot teruggebracht toen een minuut later na de 2-0 al de 2-1 viel via Harm Jan Moesker.

Aansluitingstreffer

Het woord was daarna toch weer aan Weerdinge dat er vijf minuten voor de pauze 3-1 van maakte. Titan maakte de belangrijke aansluitingstreffer nog voor rust. Opnieuw was Moesker de doelpuntenmaker, die bekeken raak schoot. Er kon een open tweede helft verwacht worden. En opnieuw scoorden beide elftallen vlak na elkaar. Was het Weerdinge dat opnieuw de marge vergrootte via Radovan Zivcic, daar deed Titan direct iets terug in de persoon van Nick Katoen. Maar verder dan dat kwamen de Titanen niet, waardoor de wedstrijd volgende week tegen EEC om des keizers baard wordt gespeeld.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

HOC begint overtuigend aan competitie

HOC kende een goede start met de 5-1 overwinning op Heiligerlee.

Buinerveen pakt titel in zondag 5e klasse D!

Buinerveen is kampioen geworden in de zondag 5e klasse D. Zelf won het van ...

Sterk Gasselternijveen verslaat SC Roswinkel

Gasselternijveen blijft goed meedoen in de top van 5F. Na het gelijkspel in de ...