Westerwolde presenteert na zeven jaar nieuwe hoofdsponsor.

Westerwolde heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden.

Westerwolde heeft na zeven jaar een nieuwe hoofdsponsor. Drankenspeciaalzaak Bij Thijs uit Vlagtwedde is de opvolger van Zaal 12. Daar is het bestuur en de commerciële commissie van Westerwolde zeer content mee. Zaal 12 was maar liefst zeven jaar hoofdsponsor en daar is de club Zaal 12 dan ook zeer dankbaar voor. 

Uitgeschakeld

De nieuwe hoofdsponsor zal aanstaande zondag worden gepresenteerd bij de bekerwedstrijd tegen THOS. Beide teams zijn al zo goed als uitgeschakeld in een poule met JVV en Musselkanaal, waarbij laatstgenoemde de beste papieren heeft om zich te plaatsen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Geert Aalderink en Titan verlengen samenwerking

Trainer Geert Aalderink is ook volgend seizoen actief als hoofdtrainer bij Titan. De oefenmeester, ...

Algehele Afgelasting

Een algehele afgelasting voor District Noord komend weekeinde.