Alteveer niet opgewassen tegen Bellingwolde

Alteveer moest zondag zijn meerdere erkennen in Bellingwolde.

Alteveer had nog kans om zich te plaatsen voor de volgende ronde van de beker, maar dan moest het wel winnen van Bellingwolde. Een opgave die te zwaar bleek voor Alteveer, dat zondag zijn meerdere moest erkennen in de 3e klasser.

Een zware kluif voor de thuisploeg op voorhand met Bellingwolde als tegenstander en dat bleek ook wel in de eerste helft. De bezoekers hadden het betere van het spel en kwamen dan ook op een verdiende 0-1 voorsprong na een kwartier spelen via Jeffry van der Veen. Diezelfde van der Veen was ook verantwoordelijk voor de 0-2, al ging de penalty er maar ternauwernood in. De thuisploeg kon er in de eerste helft sporadisch wat tegenover zetten.

Kansen niet benut

Na de pauze gooide Alteveer de schroom enigszins van zich af en kwam het sterk uit de kleedkamer. Het vond al snel de aansluitingstreffer via Ramon Jansen. Een schot van Ricardo van de Werf werd nog net even aangeraakt door Jansen. Er kwamen kansen op de gelijkmaker, maar deze werden niet benut. Bellingwolde scoorde even later wel via Michel IJzer en daarmee was het treffen wel beslist. Het verzet bij Alteveer was gebroken, dat nog eens drie treffers moest slikken. Lesley Korte, Martin Ras en Kevin Rosevink maakten er uiteindelijk nog een grote overwinning voor Bellingwolde van: 1-6.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Zwaar gehavend TEVV weet niet te stunten

TEVV heeft het niet kunnen redden tegen SVBO. Op het gemeentelijk sportpark aan de Parkstraat ...

SJS kent sterke herstart

Aangezien de KNVB niet besloot tot een algehele afgelasting én het kunstgras aan de Julianastraat ...

TEVV komt net tekort tegen Emmen

Dat TEVV een smallere selectie heeft dan v.v. Emmen is bekend en dat brak de ...