Meedens kwartiertje zorgt voor nederlaag Buinerveen

Buinerveen moest toezien dat Meeden de wedstrijd in het laatste kwartier nog naar zich toe trok.

Buinerveen heeft ook haar laatste groepsduel in de beker niet weten te winnen. In eigen huis verloor het na een 2-2 ruststand met 2-5 van Meeden. Die overwinning kwam pas in het laatste kwartier van de wedstrijd tot stand.

Op de moeilijk bespeelbare grasmat in Buinerveen was het Remon Nagel, die de score na negen minuten spelen opende. Die voorsprong bleef niet lang staan, want in de 16e minuut van de wedstrijd bracht Mark Middeljans Buinerveen langszij. Opnieuw kwamen de gasten wel op voorsprong via Dennis Nagel, maar de thuisploeg kwam voor rust ook weer op gelijke hoogte. Het was Michel Dijksma die voor de gelijkmaker zorgde.

Laatste kwartier

In de tweede helft was het lang wachten op doelpunten, maar in het laatste kwartier van de wedstrijd maakte Meeden toch nog het verschil. Ferdi Wolterboer maakte er na 77 minuten spelen 2-3 van en toen het drie minuten later 2-4 werd door Dennis Nagel, was de wedstrijd definitief gespeeld. Dat het nog 2-5 werd door opnieuw Wortelboer was slechts voor de statistieken.