SETA pijnlijk onderuit tegen HS’88

SETA ging met forse cijfers onderuit tegen HS’88.

SETA heeft zaterdag een hele grote nederlaag geleden tegen HS’88. In Musselkanaal bleek de 4e klasser uit Hoogezand een paar maten te groot. Met 1-11 werd SETA dan ook flink op de pijnbank gelegd.

SETA leek al vroeg in de wedstrijd een tegentreffer te incasseren. Al na drie minuten spelen lag de bal op de stip, maar deze werd gemist door HS’88. Toch leek het zeker de eerste helft er nog niet op dat het deze middag een monsterscore zou gaan worden. Pas in de 38e minuut was het raak voor de bezoekers via Jarno Steursma. De ruststand werd op 0-2 bepaald door Miguel Korte.

Beerput

Na rust werd de beerput echter wel volledig open getrokken en ging het rap met de doelpunten. Na tien minuten spelen in de tweede helft stond het al 0-5 en leek het een hele lange tweede helft te gaan worden voor SETA. Dat deed wel even wat terug door een penalty te benutten. De honger bij de gasten was echter nog lang niet gestild en de goals bleven maar komen. Uiteindelijk stokte de teller op 11 en dus leed SETA wel een heel erg pijnlijke nederlaag in eigen huis. Voor HS’88 was de zege ruim voldoende om door te gaan in de beker.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Westerwolde op weg naar vierde klasse

Doelman Henk Hebers bleek voor Wedde een niet te nemen hindernis. Tot ver in ...

Valthermond revancheert zich

Valthermond had wat recht te zetten na de 10-2 oorwassing tegen Zuidlaren. Zwartemeerse Boys, ...

Westerwolde en Pekelder Boys in balans

Op het Rutger Oldeboom Sportpark in Boven Pekela vond zondagmiddag de tweede ontmoeting tussen Pekelder ...