Titan wint gezapige wedstrijd van EEC

Titan won van EEC in een duel om des keizers baard.

Titan en EEC waren beiden al uitgeschakeld en dat was terug te zien in de wedstrijd. Het werd een gezapige wedstrijd waarin weinig te beleven viel. Uiteindelijk bleek een doelpunt van Harm Jan Moesker voldoende voor de zege van Titan.

Alleen de zomerse temperatuur ontbrak, maar verder waren alle ingrediënten aanwezig voor een zomeravondwedstrijd. Titan had de wedstrijd al wel in een vroeg stadium kunnen beslissen, maar mistte een aantal goede kansen. Moesker en zijn collega Marko Mihalj hadden het vizier echter niet op scherp staan. Vlak voor rust schoot Moesker Titan alsnog op een 1-0 voorsprong.

De tweede helft was het tempo nog lager dan in de eerste helft, waardoor de thuisploeg spaarzaam tot kansen kwam. Doordat ook de bezoekers uit EES weinig kansen creëerden, was de eindstand halverwege het duel al bereikt.