Westerwolde verliest derde bekerwedstrijd van THOS

Voor Westerwolde is er de komende weken nog werk aan de winkel na de nederlaag tegen THOS.

Post Image
Post Image
Post Image

Westerwolde heeft ook haar derde bekerwedstrijd niet winnend kunnen afsluiten. Na de grote nederlaag vorige week in en tegen Musselkanaal was het team nu niet opgewassen tegen het een klasse lager spelende THOS uit Beerta. Na negentig minuten voetballen stond er een 3 – 2 overwinning voor de Beersters in het notitieboekje van scheidsrechter Hanning.

De eerste helft kenmerkte zich bij Westerwolde door een gebrek aan beleving, goed combinatievoetbal, sterk verdedigen en het afronden van de kansen, die de Westerwolders ondanks het mindere spel toch nog wisten te creëren. THOS daarentegen wist met het scoren beter om te gaan. Tot twee maal toe wisten de bezoekers, mede door dus niet optimaal verdedigen en een eigen doelpunt van René Peereboom, het net achter keeper Alex Otto te vinden. Laatstgenoemde verving andermaal Henk Hebers en de stand-in wist in tegenstelling tot de vorige bekerwedstrijd met een aantal fraaie reddingen Westerwolde dit keer enigszins in de wedstrijd te houden. Met een 2-0 voorsprong voor THOS zochten beide teams de kleedkamer op voor het bekende kopje thee.

Strijdvaardig Westerwolde

In de tweede helft een beter en iets strijdvaardiger Westerwolde, hetgeen in de 60e minuut resulteerde in de aansluitingstreffer. Kevin v.d. Laan werd met een mooie pass de diepte in gestuurd en na een beheerste aanname wist hij de keeper van THOS met een bekeken boogbal te passeren. Maar ook THOS stak haar aanvalsdrift niet onder stoelen of banken en wist middels een mooie treffer de voorspong weer uit te bouwen. In de 75e minuut wist Westerwolde andermaal te scoren. Ook nu weer door een mooie dieptepass werd René v.d. Laan gelanceerd en op snelheid omspeelde hij de goalie van THOS en schoof de bal in het lege doel. V.d. Laan had in de slotminuut de gelijkmaker nog op de schoen, maar tot ontsteltenis van menigeen schoof hij de bal precies langs de verkeerde kant van de paal. Direct hierna was het over en uit en keerde het team uit Beerta met een verdienstelijke overwinning huiswaarts: 2-3.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

GKC wint van onmachtig EEC

GKC heeft de derby tegen EEC in eigen huis winnend afgesloten. De thuisploeg had ...

FOTOVERSLAG: Pekelder Boys – Gieterveen

Na negentig minuten degradatievoetbal was het bijschrijven van één punt het maximaal haalbare voor ...

Valthermond pakt eerste drie punten

Valthermond kende een matige start van de competitie. Na de eerste twee competitiewedstrijden stond ...