Buinen verliest met dubbele cijfers van Dalen

Buinen had geen schijn van kans tegen een oppermachtig Dalen.

Buinen was in en tegen Dalen niet opgewassen tegen de gelijknamige thuisploeg. Dat was ook geen schande gezien Dalen twee klassen hoger speelde dan Buinen. Bij rust keek de ploeg van Lukas Kamies al tegen een 7-0 achterstand aan. Na rust kwamen er nog drie treffers bij en werd het uiteindelijk 10-0.

In een poule met GKC, Buinen en Witteveense Boys bleek Dalen er duidelijk bovenuit te steken. Vorige week won het al met 11-1 van GKC, dus de Buunerberen konden voor het ergste vrezen. Het krachtsverschil bleek inderdaad veel te groot. Bij rust had Dalen al zeven keer het net gevonden.

Schade beperken

Na rust viel de schade nog enigszins mee voor Buinen, dat in die tweede helft slechts drie treffers om de oren kreeg. Namens Dalen scoorden Tijmen Venhorst (4), Marijn Verdoold (2), Jelle Nikkels (2), Steven Balstra en Rob Vrielink. Een wedstrijd voor Buinen om gauw te vergeten en de blik vooruit te richten op de competitie.