Gasselternijveen wint eenvoudig van SVBC

Gasselternijveen kende een makkelijke middag tegen SVBC.

Gasselternijveen heeft de laatste wedstrijd van de bekercampagne winnend afgesloten. In Barger-Compascuum won het vrij eenvoudig van SVBC. Het bleek echter niet genoeg voor een plek in de volgende ronde.

De Nieveners waren in de eerste helft de dominantere ploeg en stichtten met regelmaat gevaar. Na twintig minuten spelen was het dan ook raak voor Nieveen. Rick Bokhorst plaatste een vrije bal achter de doelman van SVBC. De thuisploeg was sporadisch gevaarlijk, maar van echte dreiging was nauwelijks sprake.

Gemakkelijke middag

In de tweede helft had Nieveen na een kwartier spelen een grotere voorsprong te pakken. Wessel Koomans rondde prima af op aangeven van Joost Buiter. Dankzij een fout van de SVBC-doelman kon Marlon Bieze even later de 0-3 maken, nadat Bas van der Tuuk hem de kans had geboden. Dat was tevens de eindstand en zo kende Gasselternijveen een gemakkelijke middag.