Sellingen wint met ruime cijfers van DVC’59.

Sellingen won overtuigend van DVC’59.

Sellingen heeft zijn laatste bekerwedstrijd met overtuigende cijfers afgesloten. In eigen huis trakteerde het DVC’59 op een 6-2 nederlaag. Het was de tweede zege in de poulefase, maar dat bleek niet genoeg om door te gaan, gezien Ter Apel’96 alle drie de wedstrijden had gewonnen in de poule.

Sellingen begon prima aan de wedstrijd en had na een kwartier spelen een 1-0 voorsprong te pakken via Corné Prins. Na een ruim half uur spelen was de marge verdubbeld door Ian de Vrieze. Met een 2-0 tussenstand zochten beide teams de kleedkamer op.

Spanning

Na rust vonden de gasten al na vijf minuten de aansluitingstreffer en leek de spanning in de wedstrijd terug te zijn. Maar die spanning verdween al vrij snel, want slechts een dikke tien minuten later stond het al 4-1 voor Sellingen door onder andere een treffer van Rik Bos. Daarmee was de wedstrijd beslist al werd het uiteindelijk nog een forse overwinning voor Sellingen. Prins scoorde zijn tweede, waarna DVC nog wat terugdeed, maar het slotakkoord was voor Ben Bos die de eindstand op 6-2 bepaalde.